Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
duhitelo - 13.04.2017
Neprilike oko vas, ništa vam ne ide od ruke, postoji li rešenje?

Neprilike oko vas, ništa vam ne ide od ruke, stičete utisak da tonete iz dana u dan... Šta preduzeti, kako se osloboditi loših faza života, da li nam neko može pomoći? Pomoć je veoma blizu nas da mi toga nismo ni svesni! Da vam se nije učinilo da vas napušta sreća, može li se to preokrenuti? Mnogi imaju ekstra početak i onda kao zainat desi se nešto što ih daleko odvede od staza uspeha, da li je to slučajno? Jer znate da danas ništa nije slučajno! Vreme je da upoznate drugu stranu vašeg uma i energije koje su sakrivene duboko u vama a nisu aktivirane...
Kada prigrlite uzvišeno, emocionalno, kreativno stanje kao što je nadahnuće, zahvalnost ili osećaj nepobedivosti, tada izazivate brže kretanje atoma i njihovo odašiljanje jačeg polja oko vašeg tela, a to utiče na vaše fizičko stanje – kaže dr. Dispenza.
Tako i vi postajete čista energija, a sve manje materija. Prema rečima dr. Dispenze vaše se telo diže na višu frekvenciju, što donosi ozdravljenje. Jer sve su bolesti zapravo – snižavanje frekvencije. Kako biste očuvali svoje zdravlje, izbegavajte ljutnju i strah. Umesto njih svesno razvijajte u sebi ove emocije: zahvalnost, osnaženost, radost, uzbuđenje, oduševljenje, entuzijazam, poverenje, ljubaznost, saosećanje, strahopoštovanje i čuđenje.
Dva osnovna koraka prema pozitivnom stavu 1. korak Zapišite na papir nekoliko svojih negativnih misli i uverenja, naprimer: Nemam sreće u životu. Nikad ništa nije onako kako bih ja hteo. Imam dijagnozu teške, neizlečive bolesti i ja sam tu potpuno nemoćan. Zatim odlučite da takve misli više sebi nećete ponavljati. Naime, kao što nas pozitivne misli i optimizam mogu ozdraviti, tako negativni stavovi i negativna uverenja mogu dovesti do različitih teških bolesti. Koliko negativna uverenja mogu biti snažna, pokazuje i primer čoveka koji je umro nakon što su mu greškom dijagnosticirali rak grla i jetre. Ne samo da je on bio uveren da umire od raka, nego su u to bili uvereni i njegovi lekarii i porodica.
2. korak Počnite uvoditi nove, pozitivne misli, naprimer: Moje je telo snažno i zdravo. Verujem u svoju unutrašnju snagu i moć izlečenja. Ponavljajte sebi te misli iz dana u dan. Ponavljanjem pozitivnih misli, u telu ćete stvoriti osećaj kao da ste određenu misao već ostvarili. To se događa zato što vaš mozak ne može razlikovati unutarnju misao od spoljašnje stvarnosti. Kada s novim mislima prigrlite i nove emocije, vaše će se telo doslovce “kupati” u pozitivnoj neurohemiji koja se javlja kao da se ta misao uistinu i ostvarila.
Meditacija kao pomoć u izlečenju Za dobro zdravlje uvedite meditaciju u svoju svakodnevnu rutinu. Pronađite miran kutak gde ćete moći mirno sediti zatvorenih očiju, pošteđeni od buke, 45 minuta do sat vremena. Kako biste se tokom meditacije dodatno isključili iz spoljašnjeg sveta, možete staviti povez na oči i čepiće u uši. Najbolje vreme za meditaciju je navečer pre spavanja ili ujutro čim ustanete jer su tada, kaže dr. Dispenza, otvorena vrata vaše podsvesti. To je vreme kad ćete najlakše postići alfa ili theta moždane valove. Alfa-valovi označavaju opuštenije, usredotočeno stanje u kojem je vaš mozak bio dok ste bili dete. Theta-valovi su stanje u kojem vaše telo spava, a um je budan i u tom stanju lakše možete menjati automatske podsvesne programe. Kada zatvorite oči i zaboravite na spoljašnje podražaje, vaš će vam unutrašnji svet postati stvarniji od spoljašnjeg. To će stvoriti izvrsne preduvete za promene koje priželjkujete. Tokom meditacije vi ste snažno prisutni u sadašnjem trenutku. Zaboravljate sebe kao istu osobnost i postajete niko i ništa u bezvremenu i neprostoru. Tada se otvarate za svaku dobru promenu koju priželjkujete i doslovce je možete prizvati u svoju stvarnost.
Učinak meditacije Mozak i središnji živčani sastav kontrolišu sve sastave u telu, od srca i disanja preko probave do metabolizma i vašeg obrambenog sistema. Meditacija deluje upravo na rad mozga i nervnog sastava. Naime, tokom meditacije stvara se usklađenost između različitih delova mozga, a tako uravnotežen i miran mozak preko živčanog sastava šalje jasne signale ostatku tela, čime se stvara ravnoteža i harmonija između uma i tela. Kada tek počnete meditirati, vaše će vas nemirno telo pokušati omesti, ali imajte na umu da ste vi svest i da vi vodite glavnu reč. Zamislite svoje telo kao nemirnog konja kojeg vi kao vešti jahač imate zadatak obuzdati. Kad u tome uspete, znajte da ste na pravom putu prema izlječenju! M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Neprilike oko vas, ništa vam ne ide od ruke, postoji li rešenje?
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash