Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
zdravlje - 24.07.2016
ŽIVOT MU JE SPASIO NUTRICIONISTA: Zbog debljine deca su ga ismevala, danas je pravi Supermen!

Nije lako izboriti se sa debljinom i velikim naslagama sala, ali ako imate sreće i promenite namirnice i hranu koju konzumirate, na vreme, možete da učinite sebi i svom zdravlju beskrajno dobru i pozitivnu uslugu Ričard Brenskam (26) je, nakon očeve smrti koja se dogodila 2005. godine, utehu pronalazio u hrani i uskoro je vaga pokazivala 206 kilograma. Bio je toliko debeo da nije mogao da sedi ni u školskoj klupi, a nije mogao ni da se nosi sa svojom kilažom, ali ni porodičnom situacijom, njegov otac bio je potpuno slep zbog dijabetesa od koga je bolovao.
NIJE MOGAO DA SEDI U ŠKOLSKOJ KLUPI Imao je 206 kg a evo kako danas izgleda samo zbog jedne rečenice "Pošto mi je tata bolovao od dijabetesa, većinu stvari morao sam sam da učim. Veliki udarac za mene bio je kada mi je otac, oboleo od upale pluća. Kada sam ušao u kuću, zatekao sam ga kako leži na podu, što je inače umeo da radi. Međutim, kada sam mu prišao, video sam da mu je lice modro. Bio je leden", rekao je ovaj momak.
"Bio je u takvom stanju da su mu lekari rekli da neće dočekati svoj 21. rođendan. To je bila prelomna tačka. Pogledao sam se u ogledalo i zaista shvatio da, ili ću umreti ili ću smršati. Pošto nisam želeo da umrem mlad, niti da život provedem prikovan za krevet, pokrenuo sam se", priča Brenskam.
Jednostavno je rešio da preokrene sve, i ta odluka mu je donela Spas i apsolutno novi život!
Otišao je do nutricioniste koji mu je predložio odgovarajuću dijetu, i uz fizičku aktivnost skinuo je neverovatnih 135 kilograma.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ŽIVOT MU JE SPASIO NUTRICIONISTA: Zbog debljine deca su ga ismevala, danas je pravi Supermen!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash