Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 26.03.2016
Jedno pitanje je Tanju izvelo iz takta... VIDEO!

Život je nepredvidiv i mnoge stvari mogu naglo kod bilo koga da preokrenu raspoloženje, pogotovo one najemotivnije koje čine deo stvarnosti koje smo skoro svi svesni, a to je da svaki početak ima neizbežno svoj kraj... Nostalgija za lepim vremenima je skoro svuda prisutna, a nje se sa setom priseća naša filmska diva Tanja Bošković.
Predstava je premijerno odgirana 22. marta 1999. godine i tokom bombardovanja SRJ bila je najposećenija u Narodnom pozorištu. Kada je glumica Tanja Bošković pre 17 godina počela da igra u predstavi govorili su joj da je premlada za tu ulogu. "Kako vreme prolazi i kako prosto godine dolaze, ovo mi sve više postaje stara udobna cipela", rekla je ona. Na pitanja o prijateljstvu sa nedavno preminulim Draganom Nikolićem nije mogla da zadrži suze. Zaćutala je i zaplakala. Pogledajte video:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Jedno pitanje je Tanju izvelo iz takta... VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash