Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 29.Feb.2020

sve što ste hteli da znate
smeh - 16.09.2015
Smejaćete se do suza kad čujete odvalu Rade Vasić u "Velikom Bratu"! (VIDEO)

Ovako nešto je frapantno prirodno i smešno, mada se moglo i naslutiti, jer ukućani u ovom rijalitiju imaju smisla za humor! Urnebesna scena će se, sasvim sigurno, dugo prepričavati. Razgovor Stefani Banić sa članovima porodice Vasić doneo je, do sada, jednu od najsmešnijih scena u novoj sezoni “Velikog Brata”.
Splićanka se unela u objašnjavanje, i svoje izlaganje je završila pitanjem “Kužiš?”, što na hrvatskom, dobro je poznato, znači “Razumeš?”. Rada Vasić, međutim, izgleda da nije dobro “skužila” Splićanku, pa je usledio uverljiv odgovor: – Kružim. Gospođa Vasić je još, da potvrdi, dodala:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Smejaćete se do suza kad čujete odvalu Rade Vasić u "Velikom Bratu"! (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash