Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
zabava - 13.09.2015
ŠOKANTNO: Striptizeta poharala Zmaja, a zatim bičevala Eru i Ekrema!

Izuzetene ideje i vruće scene u rijalitiju Parovi, koji iz dana u dan privlači što više publike i izmamljuje uzdahe gledalca sa svojim neverovatnim vratolomijama koje su po svemu neobične i jedinstvene! Ko je imao prilike ovo izdanje da gleda sigurno se našao u neverici i šoku jer sigurno mu nije jasno šta sve programi ovakvih šou emisija mogu da ponude i osmisle zarad veće gledanosti, i da bi bili u centru pažnje.
Večeras je rijaliti “Parovi” izgledao kao film za odrasle. Na momačkoj večeri se pojavila striptizeta, koja je perverzijama i seksi plesom izludela mnoge učesnike ovog šoua, a naročito Ekrema Jevrića, Eru Ojdanića i Zmaja od Šipova.
Zabavi tu nije bio kraj. Za totalno ludilo koje se pretvorilo u prave orgije pobrinuo se i striper koji se pridružio striptizeti, ali i svi učesnici rijalitija.
Kao što vidite na slikama bilo je veoma vrelo i egzotično, ai sami učesnici ovog rijalitija su se maksimalno opustili do te mere da je to bilo šokantno za gledanje! Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ŠOKANTNO: Striptizeta poharala Zmaja, a zatim bičevala Eru i Ekrema!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash