Posetioci online : 145
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 04.09.2015

Desilo se da tri velike Folk Dive imaju bukvalno u isti dan svoje velike koncerte. U pitanju su Lepa Brena, Ceca i Severina. Nas interesuje šta mislite dragi čitaoci ko je popularniji, iako dobro znamo da su sve ove sada navedene Zvezde mega popularne, kome dajete prednost!? Naime, poznato je da je ove godine glavna zvezda na “Velikogospojinskim danima” u Novom Bečeju Lepa Brena, gde ova folk diva ima i rekord od pre dve godine kada je imala čak 70.000 na tadašnjem spektakularnom koncertu na Tiskom keju.
Ne sumnjamo da će i ove godine Brena opravdati status velike zvezde. Ova folk diva ima zakazani koncert za 30. avgust, dok dva dana ranije, u okviru iste manifestacije svoj koncert će imati i Severina Vučković.
To ne bi bilo toliko interesantno da istog dana u isto vreme, na nešto više od 30 kilometara udaljenosti, takođe u centralnom Banatu, odnosno u Zrenjaninu koncert neće imati i još jedna velika folk zvezda – Svetlana Ceca Ražnatović, i to u okviru manifestacije “Dani piva”. Retko koja pevačica sa naše estrade sme da stane njoj na crtu, pa je pitanje koliko će i Severini biti prijatno i da li će strahovati da li će joj Ceca uzeti publiku. U svakom slučaju, ove godine će za svega nekoliko dana, kroz centralni Banat proći najveće zvezde na ovim prostorima, a na publici je da oceni čiji će koncert biti najbolji. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash