Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 29.Feb.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 20.10.2015
Ivona Negovanović: Verna sam Šabanu Šauliću! VIDEO!

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koju su mediji poslednjih dana dovodili u vezu sa Šabanom Šaulićem, nekada u rijalitiju “Parovi” odbila je da se – upari,kako pravila nalažu i zbog toga je bila primorana da spava na podu. – Spavaću na traci za trčanje, briga me.Ovde je lepo, toplo, sasvim je u redu – rekla je Cuca. Jednostavno je prećutke ostala verna svom idolu Šabanu Šauliću.
Zatim je usledila ona prava nota koja dolazi, a i jedino može da dodje samo, i to direktno iz srca: - Ljubavi, mnogo te volim. Nedostaješ mi i želim da to znaš. Volim te,volim te, volim te... - rekla je pevačica u rijalitiju "Parovi" Cuca je i pred ulazak u rijaliti “Parovi”, u kameru rekla da mnogo želi nekog da pozdravi, nije želela da kaže o kome se radi, ali da će se on prepoznati.
Pogledajte video i sami se uverite:
Starleta Atina Ferari je pre nekoliko dana izjavila da je mnogo zanima kakav je u krevetu Šaban Šaulić, te da će to pitati pevačicu Ivonu Negovanović Cucu, pošto više nisu učesnice rijalitija, to bi moglo ubrzo da se desi.
Mnogi su pomislili da Atina želi da proba seks sa folk legendom, ali je ona to odlučno ipak demantovala, to je po njenom shvatanju samo bila mala šala.
– Ja sam samo pitala kako ka..a Šaban Šaulić, a ne da želim da probam, al ni malo! Ne bi mu dala, pa sve da peva i je..e u isto vreme – napisala je starleta. Sada nam jedino preostaje da vidimo da li će se zaista gosdpodjica Ferari usuditi uopšte da tako nešto pita Cucu, ako se to desi pratite Zonu Svetlosti i u tom slučaju pogledajte video.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ivona Negovanović: Verna sam Šabanu Šauliću! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash