Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 05.10.2015
Nikolija ispričala kompletnu priču, kako i šta se zaista desilo sa bebom!

Mnoge su priče kružile vezano za Nikoliju i njenog dečka u vezi trudnoće, pa se na kraju sve izjalovilo. Najbolje bi bilo da mediji ostave ovaj par da na miru mogu da dožive svoje prave radosne trenutke i da im se posreći neka nova lepa vest vezana za novu trudnoću ove mlade naslednice još poznatije Vesne Zmijanac. Stiče se utisak, da su im novinari raznorazni papraci uneli nemir i neku vrstu malera u život, te Nikolija nažalost više nije trudna!
Nakon što je objavljeno da su ona i njen dečko, Relja Popović , izgubili bebu , oglasila se Nikolija Jovanović .
– Uz dužno poštovanje, bez mnogo kuknjave i zvanja, to me jako smara trenutno, izgubili smo bebu.
Nigde ne žurimo jer ćemo napraviti novu. U lošem sam stanju i pokušajte da me razumete kako se osećam.
Ne bih volela da na to gledate kao novinari nego kao ljudi. Nisam želela da se ovo sazna još neko vreme dok se ne obaveste moji najbliži. Najmanje što želim u ovom momentu jeste medijski pritisak!
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Nikolija ispričala kompletnu priču, kako i šta se zaista desilo sa bebom!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash