Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 5 ZONA SUMRAKA
ZEMLJA GORI ISPOD AMERIKE: Da li će se ostvariti proročanstvo Milje Vujanović? VIDEO!
Danas nije živa, a bila je jedna od najpriznatiji Astrologa Balkana, bez obzira ko bi šta imao da kaže na njen račun... Napisala je dosta knjiga iz oblasti Astrologije, inače renomirana glumica u mnogo poznatih filmova, obeležila je vreme i za sobom ostavila neizbrisiv trag u filmskoj kinematografiji. Njena predviđanja su,pored mnogih već ostvarenih, govorila o propasti najmoćnije zemlje na svetu, Amerike. Povodom toga Milja je gostovala u više TV - emisija i detaljno je obrazlagala kako i šta će se desiti sa tom velikom zemljom.
Pakleni dani na zemlji 2016: Dolazi velika opasnost za čovečanstvo! VIDEO!
Velika opasnost se poalko ali sigurno nadvija nad celokupnom zemljom, mnogi to ne shvataju ozbiljno, ali ono što će se tek dodgoditi veoma zabrinjava i ujedno upozorava sve ljude na svetu da se ne igraju sa nekim stvarima, i da na vreme preduzmu konkretne korake da bi se moguća nadolazeća katastrofa makar ublažila! - Prognoze nam govore da ćemo do kraja 2016. godine, imati tri rekordne ili skoro rekordne godine za redom u kojima postoji porast globalne temperature - kazao je Adam Skaife sa Britanskog meterološkog institute.
FRAPANTNA ISTINA: Čovek je snimio bića iz paralelnog sveta! VIDEO!
Šon sa Havaja svakodnevno fotoaparatom uslika duha koji nisu u nekom zasebnom prostoru i vremenu, već da postoje simultano s nama, ali u drugoj dimenziji Šon Hanter sa Havaja tvrdi da ima dar da vidi bića iz druge dimenzije. Naime, on svojim mobilnim telefonom svakodnevno uslika bića iz paralelnog sveta.
DUMITRU TVRDI: Pouzdano znam kada će asteroid razneti zemlju, a tada će nastasti mrkli mrak! (VIDEO)
U ekskluzivnom intervjuu za medije jedan od najvećih svetskih stručnjaka za asteroide, astronaut Dumitru Dorin Prunariju otkriva da li postoje vanzemaljci, da li je realno pričati o skoroj kolonizaciji Marsa i raskrinkava teorije zavere o sletanju na Mesec. Možete li sebe da zamislite kako u raketi od 300 tona za nepunih devet minuta prelazite 28.000 kilometara i stižete na konačno odredište – u svemir!
RODRIGEZ IZ PORTORIKA PROMENIO DATUM: Svet nestaje ipak 2016 u septembru!
Džinovsko nebesko telo će krajem devetog meseca udariti blizu Portorika i time će započeti apokalipsa, tvrdi Efrain Rodrigez i ističe da je tu poruku primio direktno od Boga. Ta informacija navodno se skriva! Džinovski asteroid hrli ka našoj planeti i između 22. i 28. septembra udariće blizu Portorika i uništiti skoro sav život na Zemlji, upozorio je američki propovednik Efrain Rodrigez. - Primio sam poruku od Boga i on mi je rekao da se asteroid približava. Udariće u okean blizu Portorika i pokrenuće zemljotrese i cunami, koji će razoriti istočnu obalu SAD, Meksika, Srednje i Južne Amerike - poručio je Rodrigez.
1
ukupno: 1 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash