Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 6 SMEH
RAZBILA GA: Ogi je pitao Milicu-da li je poljubila muškarca...Video!
Pitanja mogu nekada da budu trolična i veoma opasna ako druga strana pogrešno protumači nameru voditelja Valjanje od smeha u emisiji "Amidži šou" je počelo kada je Milica morala da odgovori na provokativno pitanje gledaoca... Naravno da Ognjen Amidžić nije propustio priliku da u svojoj emisiji isprovocira Milicu Pavlović, i pravi haos je nastao kada je jedna gledalac pevačicu pitao da li se ikada poljubila sa muškarcem.
FANTASTIČNO: Imitirao Kristijana u originalu, žiri plakao od smeha! VIDEO!
Ovaj mladić se prvo proslavio na jednoj od društvenih mreža sa svojim originalnim imiticijama tako da se Instagram bukvalno usijao od poseta ka njegovom profilu... Na startu druge sezone zabavno takmičarskog programa „Audicija“, Marko Đurić, poznatiji kao Đura Fiskultura, oduševio je žiri svojom omiljenom imitacijom.
NEVEROVATNE LUDOSTI: Top lista 9 gluposti koje osvajaju svet!
Svet je blizu kompletne ludosti! jednostavno možemo da kažemo da je nastupio totalan haos, i da ništa vise nema kriterijum . . . Ako se pribojavate da ste propustili neku značajnu prošlonedeljnu vest iz sveta, nemojte da brinete evo deset najznačajnijih!
Devojke da li bi ste volele da imate ovakvog psa? (VIDEO)
Psi su pravo malo čudo, oni su verni prijatelji, ali možemo da kažemo da nemaju samo ljudi smisla za humor . . . Oni mogu da budu i pravi mali vragolani u odredjenim situacijama. U današnjoj kompilaciji snimaka imaćete prilike da vidite neke od najsmešnijih pasa i njihovih vlasnika.
Da li biste pomogli devojci da se popne kroz prozor? (VIDEO)
Mama nas je uvek učila kako treba da budemo džentlmeni i fini prema devojkama, ali sigurno nije mislila na ovo. U svakom slučaju, momci sa snimka su izgleda poslušali taj savet, i nisu se pokajali.
Smejaćete se do suza kad čujete odvalu Rade Vasić u "Velikom Bratu"! (VIDEO)
Ovako nešto je frapantno prirodno i smešno, mada se moglo i naslutiti, jer ukućani u ovom rijalitiju imaju smisla za humor! Urnebesna scena će se, sasvim sigurno, dugo prepričavati. Razgovor Stefani Banić sa članovima porodice Vasić doneo je, do sada, jednu od najsmešnijih scena u novoj sezoni “Velikog Brata”.
1
ukupno: 1 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash