Posetioci online : 1214
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 228 SCENA
SNIMLJEN VRUĆ SEKS U KANCELARIJI VLADE!
Mozak može da napaja sijalicu!
Pomoću vaše ideje do milion dolara!
Da li mislite da se može brzo zaraditi ta magična cifra od milion dolara, radeći pošteno? Ako ne verujete, pročitajte sledeće primere koji to potvrđuju. Potrebna je samo dobra ideja. Mnogi od vas su već čuli za sajt po imenu The Million Dollar Homepage. Osnivač sajta, tada 21-godišnji Alex Tew iz Engleske je prošle godine razmišljao kako da zaradi novac za svoje buduće univerzitetsko školovanje. Vrlo brzo je dobio ideju kako - napraviće sajt od milion dolara. Logično. Sajt je pokrenuo prošle godine i za ovo vreme je skupio milion dolara. Čak i malo više. Kako? Nije se bavio nekim mutnim radnjama da bi za to kratko vreme stekao toliko para nego je smislio da napravi jednu stranicu koju će podeliti na milion piksela i svaki piksel prodavati po dolar. Minimalna kupovina je 10x10 piksela tj. $100. Napisao je da će reklama klijenata stajatai tamo godinama. To je bila zaista genijalna ideja, niko se pre toga nije setio.
KAKO IZLEČITI MULTIPLEKS SKLEROZU!
PUŠENJE REMETI KONTROLU GENA U ĆELIJAMA PLUĆA I PRIPREMA TEREN ZA RAK
Pušenje stvara haos u genima ćelija pluća, kada se popuši i samo jedna cigareta, a ćelije pluća gube deo svog genetskog programa. Posledica toga je nekontrolisana deoba ćelija, čime pušenje priprema teren za rak.” – objašnjava dr Ronald Kristal sa Univerziteta Kornel u Njujorku. „Geni u ćelijama pluća pušača često počinju da se ponašaju „haotično”. Krajnji rezultat je da postaju ”primitivni” i počinju da se neograničeno dele što može da vodi raku.“ – upozorava Ronald Kristal u članku u naučnom časopisu „Stem Cell“.
Vanzemaljci su već prevazišli biološko telo!
Svetski i veoma uvaženi britanski fizičar - Paul Davies , astrobiolog i kosmolog tvrdi da je vrlo verovatno da su vanzemaljci, sa kojima ćemo kad tad jednog bliskog dana stupiti u kontakt, već prevazišli nivo biološkog postojanja! On otvoreno kaže da se njegova teorija sastoji u tome - da civilizacija koja može putovati svemirom ima takva tehnološka dostignuća pomoću kojih može upravljati vlastitom evolucijom i prilagođavati se svim mogućim novonastalim uslovima. Budućnost evolucije tako vidi u robotskoj formi koja omogućuje otpornost na ekstremne uslove koji vladaju u svemiru, ali i neograničene mogućnosti u pogledu inteligencije, oblika tela i drugih mogućnosti.
NLO iznad Podgorice!
Najbolji način da sačuvate brak je da naučite veštinu izbegavanja sukoba!
Najbolji savet koji vam iskusna osoba može dati, što se tiče braka, jeste da naučite veštinu izbegavanja sukoba. Izgleda da je ključ za dugotrajan brak biti tih i pažljiv prema svom partneru. Zaboravite na dramatično lupanje vratima i zvocanje oko prljavih čarapa svuda po sobi. Frustracije zadržite za sebe i živećete sa svojim princem srećno do kraja života, baš kao u bajci. Barem tako kažu stručnjaci.
<< < 18 19 20 21 22
23
ukupno: 23 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash