Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 11 RAZNO
ESKIMKA U SRBIJI: „Tamo jedemo foke i kitove, po ceo dan je mrak“...
Kulturno šarenoliki Beograd dobio je lice kojem se nije ni nadao, to jest gosta sa krajnjeg severa Rusije. Lepa i mlada Eskimka Darja Gončarova Rintikeu odnedavno je stanovnica srpske prestonice, a samim izgledom i pripadnošću naciji koju nemamo priliku svaki dan da vidimo, privukla je veliku pažnju. Darji je otac Eskim, a sa majkom, koja je Ruskinja, došla je pre dve godine u Beograd iz malog ruskog grada Anadir, a za „24 sata“ je opisala prve trenutke po dolasku u Srbiju. – Bilo mi je čudno, nisam ni znala gde je Srbija! Jako sam se plašila prvih dana da izlazim iz kuće, veliki je grad. Jednom sam izašla do prodavnice koja mi uopšte nije bila daleko od zgrade, ali ja sam uspela da se izgubim. Na sreću, očuh mi je na ceduljici napisao adresu, pa su mi ljudi pomogli da dođem do kuće – počela je priču mlada Darja. Simpatična Eskimka, koja je prilično solidno naučila da govori srpskim jezikom, opisala je i dolazak u beogradsku turističko-ugostiteljsku školu.
Parovi uživo 24h - TV Happy!
GLEDAJTE "PAROVE" 24 SATA UŽIVO BEZ PRESTANKA! RIJALITI KOJI JE NAJGLEDANIJI NA BALKANU! DIREKTNO NA TV-HAPPY JEDINSTVENI ŠOU SPEKTAKL!
Farma uživo 24h - TV Pink!
GLEDAJTE "FARMU 6" 24 SATA UŽIVO BEZ PRESTANKA! RIJALITI KOJI JE NAJGLEDANIJI NA BALKANU! DIREKTNO NA TV-PINK JEDINSTVENI ŠOU SPEKTAKL
Uradite analizu svojih stopala i otkrijte odakle potičete! Video!
Uvek imamo enigma u glavi, ko su nam predaci, da li su makar po nečemu bili poznati ili čuveni, da li smo možda plemičkog roda, ili potičemo od kraljevske loze . . . Kažu da muškarci koji nose veliki broj cipela imaju veliki polni organ, ali na osnovu oblika stopala možemo da saznamo još ponešto, poput svog davnog porekla
BESPLATNE KNJIGE: Najdelotvornija dijeta na svetu i kuvar!
Pred vama je najdelotvornija dijeta na svetu! Zašto je to tako?Zato što je to promena načina ishrane, pomoću koje se možete hraniti više godina uz mnoge životne prednosti!Da li ste znali da nisu svi ugljeni hidrati isti? Ukoliko jedete ugljene hidrate koji imaju nizak glikemijski indeks (GI) izgubićete kilograme a povećati vašu snagu. Primenom ove dijete, ubrzo dobijate ogromnu vitalnost i bistrinu vašeg uma, tu je i ogromna pozitivna energija koja će vam pomoći da rešite mnoge životne probleme, zato se ne dvoumite ni trenutka, nego preuzmite ovu fenomenalnu dijetu u PDF formatu ispod ovog teksta, normalno kao jedan od najboljih kuvara do sada:
BESPLATNE KNJIGE: Evo vam divne literature o duhovnom lečenju i isceljenjima!
Evo vam divne literature o duhovnom lečenju i isceljenjima koja su ponekad neobljašnjiva ali su veoma i korisna! Na karaju krajeva nije ni bitno kako je došlo do isceljenja, već je puno važnije da ste zdravi, čili i veseli! Mnogi pričaju neke priče, bilo gde da se okrenete, ali sada na ovom mestu imate literature koja će Vas oduševiti!
Besplatne knjige o zdravlju! Slobodno ih čitajte ili preuzmite!
Knjige o zdravlju su veoma važne jer Vam mogu omogućiti bolji ikvalitetniji život! U ovom svetu knjiga raznorazne literature postoje mnoge stvari koje nisu tačne i kao takve vekovima obitavaju, i čitaju se na štetu konzumenata istih . . . Mi smo Vam obezbedili literature u PDF format-u koja je proverena i kao takva Vam može biti od velike pomoći u životu, kako vama tako i vašim bližnjim članovima porodice i prijateljima, zato nas toplo preporučite!
NEVEROVATNO: On ima devojku koja je starija od njega 60 leta, dok je ljubavnica 23 godine mladja...(VIDEO)
Kajl Džons nikada nije izlazio sa devojkama koje su bile njegovih godina. Jednostavno čovek voli starije i iskusnije, jer mu to godi, dok su mu mladje nedozrele i nerviraju ga! 31-godišnji Amerikanac voli devojke koje su barem duplo starije od njega. Njegova aktuelna devojka 91-godišnja Mardžeri Mekol kaže da je na njega gledala kao na sina dok nisu stupili u intimne odnose. Kajl kaže da su ga uvek zanimale starije žene i da je najmlađa sa kojom je bio imala 12 godina više nego on.
NAUČNICI: Pre deset ujutro NE IDITE NA POSAO!
Radno vreme od 9 do 17 časova nije dobro za zdravlje zaposlenih jer ih čini iscrpljenim. A ako radnik na poslu mora da se pojavi pre devet, to je tortura, tvrdi dr Pol Keli, sa Univerziteta u Oksfordu. Jedan od vodećih britanskih stručnjaka za spavanje ističe da rani početak radnog dana nije dobar ni za kompanije jer su radnici manje produktivni, imaju problem sa koncentracijom i pamćenjem. Stres i iscrpljenost zbog lošeg sna mogu da dovedu do upotrebe alkohola i droge, anksioznosti, besa, gojenja, visokog krvnog pritiska i mentalnih problema. Ali, sve to može da se izbegne relativno lako. Potrebno je samo da poslodavci shvate da radni dan treba da počne u deset. Jedini izuzetak su stariji od 55 godina jer nam je tada potrebno manje sna. I prvo školsko zvono je za Kelija problematično. Mlađa deca se prirodno bude ranije, pa prvo zvono treba da se oglasi u 8.30. Ali, tinejdžeri bi od 16. godine trebalo da se u školi pojave u deset, dok predavanja studentima ne bi trebalo da počnu pre 11 časova. Duže jutarnje izležavanje poboljšalo bi njihove rezultate za deset odsto, siguran je dr Keli.
NAPRAVILI: Ovo je tajno Teslino oružje!? (VIDEO)
Na JuTjubu je osvanuo video klip koji nosi naslov „Nikola Tesla Russia Serbia – the strongest secret military weapon 2015-3015 in the universe“, odnosno, „Nikola Tesla Rusija Srbija – najsnažnije tajno vojno oružje 2015-3015 u svemiru“.
1
2 > >>
ukupno: 2 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash