Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 182 ZABAVA
Masako Micutani ima 45 godina i majka je devojke od 22 godine. Iako ima veliko dete i ona izgleda kao tinejdžerka, pa je zbog svog mladolikog izgleda postala senzacija preko noći.
Horoskopski znaci su svrstani u četiri kategorije po elementima – vatra, voda, vazduh, zemlja. Svaki od ovih elemenata ima svoje odlike i kvalitete. Pogledajte koji je elemtn vašeg znaka i otkrijte šta on govori o vama. 1) VODENI ZNACI: ŠKORPIJA, RIBE, RAK
Pogledajte ov preslatku bebu kako se, na svom jeziku, raspravlja sa svojim psom. Sa klincima nema rasprave, to sigurno znate, a i ako se upustite u raspravu, oni će biti u pravu.
Venus Vilijams potpuno gola!
Poznata teniserka Venus Vilijams pozirala je naga za časopis "ESPN".
Svet opisan u filmu "Her", u kojem čovek razvija vezu sa inteligentnim kompjuterskim operativnim sistemom, bliži nam je nego što mislimo, ističe Googleov inženjer Rej Kurcvajl. Flertovanje s računarom, pa čak i zaljubljivanje u njega biće moguće za samo 15 godina, predviđaju futuristi. Govoreći na konferenciji u Njujorku prošle nedelje, on je izjavio da će tehnologija biti sposobna za emocionalnu interakciju, prenosi NBC News.
Mada raskid nije samo vaša krivica, saznajte koje ste greške skloni da radite u vezi - pa razmislite možete li nešto promeniti. Ovan Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru vremenom postaje velika smetnja. Ovnvi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da i partnera nekada stave na prvo mesto. Trebalo bi da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzopleta reakcije takođe zna da predstavlja problem u vezama, jer je drugima teško da se nose s njihovim izlivima besa.
Slavni teniser često se veselio uz svirku prestoničke grupe, pa je odlučio da im upravo ona peva omiljene pesme. Svi detalji oko svadbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić drže se pod velom tajnosti. Oni su goste zamolili da ne govore o venčanju koje će se održati na Svetom Stefanu, ali smo nešto uspeli da saznamo.
Paralelne veze, seks u liftu, seksi kostimi… koji znakovi su tome skloni? Nije tajna da odredjeni znaci u astrologiji su veliki favorite kada je u pitanju seks i opuštanje u dvoje! Uostalom ogroman broj brakova i propada,zato što partneti nisu usaglašeni u onoj stvari koju majka priroda pruža. Ako hoćete da znate ko vam odgovara i na koji način u najprirodnijoj stvari zvana seks pogledajte ispod ovog teksta horoskopski znak vašeg partnera, normalno vaš, pa zatim odlučite u kom pravcu idete dalje.
Ovaj video će vas dobro nasmejati i podsetiti na neke od naših najboljih filmova. Pogledajte 10 najboljih scena iz naših filmova. Ovaj video će vas dobro nasmejati i podsetiti na neke od naših najboljih filmova.
Plavi su pre 40 godina uspeli da postignu čak šest golova nemoćnom zairu za poluvreme. Na dan kada su poslednji put postali prvaci sveta, fudbalska reprezentacija Nemačke je održala čas fudbala Brazilu u polufinalu Mundijala pošto su za 45 minuta postigli čak pet golova.
<< < 1 2 3
4
5 6 7 8 9 > >>
ukupno: 19 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash