Posetioci online : 144
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 182 ZABAVA
DEVOJKA SA FILIPINA, SASVIM SLUČAJNO USLIKALA VANZEMALJCA!
Devojka sa Filipina htela je da se slika ispred zgrade u kojoj radi i tvrdi da pored nje nije bilo ničega! Međutim, pravi šok je usledio kada je videla šta je kamera zabeležila.Fotografija koja je - bukvalno pomoću interneta obišla celi svet, a koja je nastala na Filipinima u glavnom gradu zvani Manila, uzburkala svu javnost, i maksimalno privukla svetsku pažnju, iz razloga što Emili Santodelziz nema motiva da laže!
ZVEZDA GRANDA VIDELA VANZEMALJCE!
Nekadašnja Zvezda Granda Mirna Košanin, potpuno je očarana užarenim loptama, koje je videla u sredu uveče iznad svoje kuće u Kraljevu. Većina gradjana koja je takođe imala priliku da vidi ovu pojavu misli da su u pitanju vanzemaljci i njihovi leteći brodovi. Iako sa velikom dozom straha, na smrt preplašena,znamenitoj pevačici je pomoću mobilnog telefona - pošlo za rukom da uspešno uslika neobične letilice, koje vam sada eskluzivno pokazujemo.
<< < 14 15 16 17 18
19
ukupno: 19 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash