Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 04.09.2015
MILENA ĆERANIĆ: Imam pesmu za našu dijasporu!

Mlada pevačica će se na Pinkovom festivalu predstaviti pesmom koja će se posebno dopasti našoj dijaspori. U Srbiji pevam iz duše, dok je ovo je pesma koja je napravljena da zaradi pare! Mlada pevačica Milena Ćeranić će se na Pinkovom festivalu predstaviti s pesmom "Luda Balkanska" koju je snimila u saradnji sa DJ Kizamijem i DJ Marchezom.
Kako je u emisiji "Sat, Dva" objasnila, u pesmi se pominje Balkan jer je namenjena našoj dijaspori, a zatim dodala da je to adekvatno zbog posla.
- Ovde se peva iz duše, a tamo se peva za pare - rekla je Milena. Pogledajte video te profitabilne pesme:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: MILENA ĆERANIĆ: Imam pesmu za našu dijasporu!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash