Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
zonax - 23.05.2014
Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji!

Paul Hellyer bivši je kanadski ministar koji je na javnoj tribini o ufologiji odlučio priznati da vojske sarađuju sa vanzemaljcima, kojih ima više vrsta i koji su već dugo prisutni na Zemlji. Hellyer misli da je pravo javnosti da sazna širu stvarnost, za koju smatra da su ljudi potpuno spremni. Iako smatra da postoje još neki detalji u vezi s vanzemaljcima koji bi trebali ostati povjerljivi, vjeruje da je javnost spremna za 90 posto činjenica.
U svojem je izlaganju spomenuo i kompleks u kojem vanzemaljci žive i rade uz bok sa ljudima, uglavnom na vojnim projektima.
Prema njegovima rečima, na Zemlji trenutno postoji pet različitih vanzemaljskih rasa, što se podudara sa tvrdnjama drugih bivših svedoka i političara koji su se izjasnili o ovoj temi. Je li moguće verovati bivšem političaru? Proverite njegovo svedočenje i sami procenite:
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash