Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 23.02.2017
Svetlana Kitić staje na ludi kamen...

Novi brak možda i nova sreća! Uskoro, renomirana rukometašica od svetskog značaja, staje na ludi kamen. Sigurno ste pogodili o kome se radi, u pitanju je Svetlana Kitić poznatija ka rukometni Bombarder koji se jednom rađa u sto godina sa takvom energijom i eksplozivnošću... Ovo nekadašnjoj sportistkinji neće biti prvi brak. Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića, a drugi je bio rukometaš Dragan Dašić. Potom se udala za kulturologa Gorana Bogunovića. Posljednji suprug Kitićeve je bio pravnik Milan Magić.
Svetlana Kitić će u junu napuniti 57 godina, bosanski mediji preneli su informaciju da je Dejan Vuković 23 godine mlađi od slavne rukometašice, javljaju mediji.
Vuković je biznismen koji živi u Istočnom Sarajevu, a kada govori o Ceci - priča o njoj kao o ljubavi svog života... - U vezi smo 43 dana, a Boga mi ženiću je - rekao je Vuković bez skrupula, javno. Napomenimo da Svetlana Kitić, buduća supruga Vukovića,iz milošte Ceca, ima dve ćerke i sina. Slavu je stekla u Radničkom iz Beograda. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila je zlato na OI 1984. i srebro na OI 1980, kao i srebro na SP 1990. Ona je 2010. od strane IHF proglašena za najbolju rukometašicu sveta svih vremena.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Svetlana Kitić staje na ludi kamen...
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash