Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Dec.2019

sve što ste hteli da znate
zdravaishrana - 23.02.2017
Datule voće koje isceljuje

Odavno niste upoznali voće sa ovakvim hranjivim i lekovitim svojstvima.Ne samo da ovo voće daje energiju i snagu, nego i leči i sprečava pojavu najtežih oboljenja... Datule su veliki izvor prirodnih vlakana koja su nam neophodna za rad creva. Šećer iz ovog voća je savršena alternativa običnom šećeru. Datule su prava multivitaminska tableta koju mogu da koriste i odrasli a i deca.
Datule imaju velike nutritivne i zdravstvene vrednosti, zbog čega ih ljudi smatraju najzdravijim voćem na svetu. Odličan izvor gvožđa Ovo je posebno značajno za one koji boluju od anemije. I ove osobe bi trebale da jedu što više ovog voća. A gvožđe, kao deo hemoglobina određuje količinu kiseonika u krvi. najveće potrebe za gvožđem imaju deca i trudnice. Zaustavlja dijareju Datule sadrže i kalijum koji je veoma neophodan kod zaustavljanja dijareje. Pomaže takođe da se flora u crevima brzo obnovi, pomoću ovog voća creva lakše stvaraju prijateljske bakterije.
Reguliše telesnu težinu Zbog visokog udela hranljivih supstanca ovo voće izaziva osećaj sitosti i pomaže da gubimo višak kila. Snižava holesterol One imaju sposobnost da smanje količinu neželjenog LDL odnosno holesterola u telu. Zato je ovo voće izvrsna hrana za ljude koji imaju povišen holesterol.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Datule voće koje isceljuje
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash