Posetioci online : 132
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Dec.2019

sve što ste hteli da znate
zdravaishrana - 14.02.2016
Ovaj sok je toliko lekovit da momentalno razara ćelije raka!

Već smo ranije pisali o tome da je kupus prepun vitamina i minerala. Sadrži kalijum, kalcijum, magnezijum, vitamin C, vitamin A, biljna vlakna u velikim količinama pa je kao takav sjajan saveznik u jačanju imuniteta, naročito u sezoni viroza i gripa... Ovo je za mnoge nutricioniste pravo otkriće da neka hrana poput kupusa ima toliki broj hranjivih sastojaka a iznad svega lekovitih!
Kupus sadrži obilje sulforafana i izocijanata, supstanci koje sprečavaju nastajanje ćelija raka. Osim toga, kupus podstiče pamćenje, koncentraciju, pospešuje rad srca i štiti od slabokrvnosti.
Evo Vam originalnog recepta da spremite sebi i vašoj porodiciovaj čudotvorni napitak: RECEPT: Napitak od kupusa možete pripremiti tako što ćete u blenderu usitniti pola manje glavice kupusa, dodati joj oko 100 ml vode i isceđenog soka od pola limuna. Pripremljeni napitak se pije svež, odmah, a za sledeće ispijanje pravite opet svež sok.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ovaj sok je toliko lekovit da momentalno razara ćelije raka!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash