Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
zonasum - 16.01.2016
ZEMLJA GORI ISPOD AMERIKE: Da li će se ostvariti proročanstvo Milje Vujanović? VIDEO!

Danas nije živa, a bila je jedna od najpriznatiji Astrologa Balkana, bez obzira ko bi šta imao da kaže na njen račun... Napisala je dosta knjiga iz oblasti Astrologije, inače renomirana glumica u mnogo poznatih filmova, obeležila je vreme i za sobom ostavila neizbrisiv trag u filmskoj kinematografiji. Njena predviđanja su,pored mnogih već ostvarenih, govorila o propasti najmoćnije zemlje na svetu, Amerike. Povodom toga Milja je gostovala u više TV - emisija i detaljno je obrazlagala kako i šta će se desiti sa tom velikom zemljom.
Upravo je pominjala ogromnu apokalipsu koja će zahvatiti ovaj kontinent direktno iz utrobe zemlje, pitamo se da li se taj trenutak zaista bliži? Erupcija „supervulkana“ mogla bi da uništiti život na čitavoj teritoriji SAD, tvrde pojedini naučnici. Koliko je realna ta pretnja? Zbog opasnosti kojom preti taj vulkan nazivaju „tempiranom bombom“. Navodno, erupcija „supervulkana“ očekuje se u narednim godinama i mogla bi da ostavi milione mrtvih pod pepelom. Mogućnost katastrofe je pojačana nedavnim zaključkom naučnika sa Univerziteta u Juti, SAD, koji su u kori na lokalitetu otkrili ogroman rezervoar magme koja, prema njihovim proračunima, može 11 puta da popuni Veliki kanjon, koji se nalazi u državi Arizoni.
Međutim, naučnici iz američkog Geološkog instituta procenjuju da je mogućnost da se vulkan probudi 0.00014 odsto. Profesor Državnog univerziteta Imanuel Kant iz Rusije Vjačeslav Orlionok, ne veruje u katastrofalni scenario.
Da li će „supervulkan“ buknuti? „Ispod Jeloustona na dubinama od oko 240 kilometara nalaze se velika količina magme i kanal kroz koji prolazi ogromna količina ugljen- dioksida i podzemnih voda koje na visokoj temperaturi postaju ogromna toplotna snaga“, objašnjava Orlionok. Prema njegovim rečima, magma se nalazi na velikoj dubini, iznad gornje Zemljine kore. Zbog toga postoji sumnja da teška magma može da dospe na površinu nasuprot dejstva sile gravitacije i u prisustvu geostatičkog pritiska od nekoliko stotina hiljada atmosfera. U poslednjih nekoliko miliona godina nije bilo ni traga od vulkanske aktivnosti ili magmatskih emisija u području Jeloustouna, kaže Orlionok.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ZEMLJA GORI ISPOD AMERIKE: Da li će se ostvariti proročanstvo Milje Vujanović? VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash