Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 29.Feb.2020

sve što ste hteli da znate
smeh - 01.12.2015
FANTASTIČNO: Imitirao Kristijana u originalu, žiri plakao od smeha! VIDEO!

Ovaj mladić se prvo proslavio na jednoj od društvenih mreža sa svojim originalnim imiticijama tako da se Instagram bukvalno usijao od poseta ka njegovom profilu... Na startu druge sezone zabavno takmičarskog programa „Audicija“, Marko Đurić, poznatiji kao Đura Fiskultura, oduševio je žiri svojom omiljenom imitacijom.
On je već stekao popularnost na društvenim mrežama svojim imitacijama žestokog momka, a kako je i sam priznao, i likom podseća na njega. Pa, možda je to tako i krenulo. Ako zanemarimo nedostatak korpulencije, muskulature i Stanije, može se reći da je Đura pljunuti Kristijan. Pogledajte kako je odglumio najnoviju rijaliti zvezdu:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: FANTASTIČNO: Imitirao Kristijana u originalu, žiri plakao od smeha! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash