Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
skandal - 06.10.2015
Silikonska kraljica po ulasku na farmu odmah znala kako da umiri Kristjana...

Tijanin ulazak obećava haos. Već u prvim minutima došlo je do prepirke sa bivšim dečkom ali i do iznošenja privatnih stvari! Pojavljivanje Tijane Đuričić na imanju u Lisovićima napravilo je opšti haos. Kristijan je poludeo kada je saznao da ona ulazi pa zapretio i da će on da pobegne iz rijalitija. Međutim, tek kada je Kraljica silikona ustala da postavlja pitanja ukućanima otkrilo se mnogo toga.
Tijana je pitala Jasminu da li je zaljubljena u Kristijana, na šta je ona pozitivno odgovorila, a onda je isto pitanje postavila i Goluboviću. "Nemam nikakva osećanja, kao ni prema tebi. Mogu samo da se zavitlavam sa njom kao što sam i sa tobom", rekao je on i time isprovocirao Đuričićevu.
Sa mnom ne možeš da se zavitlavaš! Nisi se ni zavitlavao", odgovorila mu je. "Kako nisam? Ti si mi pretila, proganjala me, proganjala moju ženu, imam poruke", rekao je on. "Imam i ja poruke ali i snimak", besno je odgovorila silikonka i time zaintrigirala Maju Nikolić koja je želela da zna da li je snimak kako se oni ljube. "Ne, snimak razgovora", odgovorila je Tijana koja se vidno iznervirala.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Silikonska kraljica po ulasku na farmu odmah znala kako da umiri Kristjana...
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash