Posetioci online : 115
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
hrana - 05.10.2015
Ovo je ludilo: U lubenice ubrizgavaju otrove a narod ih jede! VIDEO!

Šta mogu ti otrovi ubrizgani u lubenice, sa ciljem da brže sazru da im plod bude veći,da oštete bubrege, jetru, srčani mišić . . . Cilj se zna, u pitanju je veća zarada proizvođaća, neretko se čuje od takvih - evo je parcela gde smo zasejali za nas bez otrova i dodatnog prskanja . . . Kada vidite šta se radi lubenicama kako bi bile slađe, sigurno ćete od sada dva puta razmisliti gde ih kupujete.
Naime, više nije samo „legenda“ da je povrće napumpano i puno otrova, sada postoji i dokaz za to. Dok traje sezona lubenica koje nas odlično osvežavaju u ovim vrelim danima, obradite pažnju šta kupujete. Neki se služe raznim „trikovima“ kao što je na primer ubrizgavanje tečnosti kako bi lubenica bila slađa. Pogledajte video na 00:38 pa se uverite i sami:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ovo je ludilo: U lubenice ubrizgavaju otrove a narod ih jede! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash