Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
sex - 05.10.2015
IMAMO ČETIRI VRSTE PENISA: Pročitajte koji žene najviše vole!

Veliki, mali, tanki, debeli, dugački, zakrivljeni… Svi su različiti, a opet tako slični. Doduše, svi imaju istu funkciju (osim reproduktivne, naravno), a to je da aktiviraju u ženi onaj delić zadužen za otpuštanje orgazmičnog vriska. I svaki to može, samo možda mora više da se potrudi.
Pogledajte na koje oblike muškog vršnjaka možete naleteti i kako da se izborite sa njim. Burito Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine. Naravno, reč je o XXL penisu. Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerke izvade taj gigantski komad mesa ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju. Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući velik pritisak i stimulaciju u svim područjima. Nedostaci: Muškarci s takvom opremom mogu biti preponosni na svoju veličinu zbog čega mogu biti agresivan i zaboraviti da vagini treba vremena za zagrevanje kako bi se rastegla i kako bi se izbegao bol. Seks s muškarcem koji ima veliki penis može biti bolan, a neke žene se toliko boje kad ga vide da neće hteti ni da pokušaju. Ukoliko naletite na takvog kapitalca, ne plašite se.
Banana Neki penisi su zakrivljeni prema gore, onako kako uzgleda banana kada je položite na leđa. Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gora ima priliku stalno da stimuliše gornji deo vagine, u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trljanje može da rezultira vrlo dobrim seksom, čak ako muškarac ima loše tehnike. Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i izvinjavaju za „nakazan“ oblik svog polnog organa. Banana muškarci, ne morate da se izvinjavate. Izgled nije uvek važan. Imate prirodni talenat, a da to niste ni znali! Kuka Slično, ali suprotno od banane – penis je zakrivljen prema dole. Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa pseći stil je odličan jer penis zakrivljen prema dole i u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku, a dobra je i poza kad je partnerka gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama. Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimuliše onako kako bi trebalo i nema načina da se to ispravi.
Džepna raketa Jeste da je fraza „mali, ali tehničar“ izlizana, ali ne znači da nije istinita. Ne odbacujte ga samo zato što je sićušan – može prijatno da vas iznenadi. Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani „džepna raketa“ jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza za njih su dobre i misionarska i „pseći stil“. Osim toga, zgodniji je za oralni seks i duboko grlo (ovde pogledajte kako da usavršite tu tehniku). Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne praktikuje odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome da dajete puno pažnje, samo nastavite tamo gde ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis. Pre nego što ga otpišete samo na osnovu veličine, OVDE pročitajte šta da radite kada njegovom vršnjaku manjka dužine i isprobajte u praksi. Ne može da škodi, a ako ne škodi, znači da koristi. – Sad, pitanje na koje svi žele odgovor je koji od ovih oblika žene najviše vole? Odgovor nije jednostavan jer su mnoga istraživanja na tu temu do sada davala različite rezultate. Ipak, upoređivanjem istih uspeli smo da ustanovimo da je omiljeni oblik penisa – ustvari kombinacija banane i burita. Dakle, srednja veličina i blago povijen u vis. Međutim, muškarci koji imaju drugačiji penis od ovog ne moraju da brinu – ovaj oblik pobedio je samo za 2%!
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: IMAMO ČETIRI VRSTE PENISA: Pročitajte koji žene najviše vole!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash