Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
planeta - 01.10.2015
VITEZOVI SRBIJE: Oni su borci elitnog Prvog Slavjanskog Bataljona!

DONjECK – Grupa srpskih dobrovoljaca učestvuje u sedmodnevnoj vojnoj vežbi armije DNR-a. Reč je u Prvom Slavjanskom Bataljonu u kom se trenutno nalazi 12 dobrovoljaca iz Srbije. U pitanju je sveobuhvatna vojna vežba čiji je glavni cilj uvežbavanje kordinacije pešadije i oklopnih jedinica.
Na slikama se vidi da srpski dobrovoljci na svojim uniformama nose zastavu Srbije. jedan od njih na glavi ima šajkaču sa kokardom.
U izjavama koji su pojedini od njih davali, naveli su da su u Novorusiju otišli kako bi vratili dug Rusima koji su kao dobrovoljci učestvovali u ratu u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Iako je bilo pojedinih pokušaja da srpske dobrovoljce prikažu kao pse rata i plaćenike, većina u zemlji na njih gleda kao na ponos Srbije.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: VITEZOVI SRBIJE: Oni su borci elitnog Prvog Slavjanskog Bataljona!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash