Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
filmovis - 28.09.2015
Predivna komedija: Maratonci trče počasni krug!

Većina filmskih zvezda koja glumi u ovom filmu nažalost danas nije živa, ali oni su obeležili jednu epohu i kao takve vedete ovi dramski umetnici večito žive! Pavle Vuisić, Mija Aleksić, Danilo Bata Stojković, Bora Todorović, Zoran Radmilović . . . ne zaboravimo ih, oni su velikani! Ova komedija pokazuje smisao za humor koji odlikuje Srbiju i kao takva je apsolutno jedinstvena na svetu! Neprevazidjene dosetke kao: izadji iz moga groba, ili dobro veče od pristiglog vampira ostaće večito u istoriji filma kao vrhunski humor!
Toplo preporučujemo da pogledate celi film, ako ne makar najbolje i najsmešnije scene u narednom video klipu . . .
GLEDAJTE CEO FILM:
POGLEDAJTE NAJSMEŠNIJE SCENE FILMA:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Predivna komedija: Maratonci trče počasni krug!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash