Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
planeta - 28.09.2015
PUTIN OTVORENO: Mi naoružavamo vlast a USA teroriste! VIDEO!

NjUJORK – Vladimir Putin je dao intervju sa američkom kanalu „CBS“ uoči njegovog govora na jubilarnom 70. sednici Ujedinjenih nacija. Intervju za emisiju „60 minuta“ snimljen je pre nekoliko dana ali je emitovan danas, dan uoči Putinovog obraćanja. Putin je upozorio da bi uništenje legitimne vlast u Siriji vodilo tu zemlju u isti ponor u kom su danas Irak i Libija. Putin je rekao da je jedni način pobede nad teroristima da se podrži Bašar al-Asad.
– Podrška ilegalnim formacijama u Siriji je u suprotnosti sa Poveljom UN. Rusija podržava samo legitimnu vladu i predlaže da se stvori međunarodna koalicija, uz učešće Sjedinjenih Država i zemalja u regionu, u borbi protiv terorista – rekao je Putin.
Putin je osudio i nazvao zabrinjavajućom vojnu podršku koju SAD daju nelegalnim oružanim formacijama koje Zapad naziva tzv. Sirijskom opozicijom. Takođe, ruski predsednik u potpunosti objasnio situaciju sa tzv. ruskim prisustvom u Siriji. – Što se tiče našeg, kako ste rekli, prisustva u Siriji, to je izraženo danas u snabdevanju oružjem sirijske vlade, obuku kadrova, pružanje humanitarne pomoći sirijskom narodu. Polazimo od Povelje Ujedinjenih nacija. To je fundamentalni princip savremenog međunarodnog prava. Pomoć, jednu ili drugu, treba dati samo legitimnoj vladi uz njihovu saglasnost, ili na njihov zahtev, ili odlukom Saveta bezbednosti UN. U ovom slučaju delujemo na zahtev sirijske vlade o vojnoj i tehničku pomoć u pravnom okviru međunarodnih kontakata – rekao je Putin.

Putin o Siriji! from Mitar on Vimeo.

I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: PUTIN OTVORENO: Mi naoružavamo vlast a USA teroriste! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash