Posetioci online : 120
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
planeta - 28.09.2015
Da li je došao kraj za Mila Đukanovića: Počeli protesti opozicije u Podgorici! VIDEO!

Ispred zgrade Skupštine Crne Gore u Podgorici večeras je održan protest opozicionog Demokratskog fronta (DF), koji će se nastaviti, kako su najavili organizatori, sve dok se ne ispune njihovi zahtevi, a to su formiranje prelazne vlade i organizovanje fer izbora. Organizatori protesta su najavili da će građanska okupljanja trajati sve dok se ne ispune njihovi zahtevi, pa su u parku preko puta Skupštine i na ulici pored Centralne banke već montirani šatori za demonstrante koji će noć provesti u Podgorici. Strahinja Bulajić, u ime DF-a, kazao je da taj politički savez traži „pad vlade kao neophodan preduslov za novu prelaznu vladu s ciljem stvaranja uslova za demokratske i poštene izbore“.
„Borimo se da Crna Gora prvi put na slobodnim izborima dobije vladu. Nakon referendumskih skupova, ovo je najveći skup u Crnoj Gori. Dovoljno je samo nekoliko večeri i ostvarićemo svoje ciljeve“, rekao je Bulatović. „Sve ih je ulica donela i ona ih mora i odneti“ Navodeći da će ovaj dan u istoriju ući „kao početak pada poslednjeg diktatora u Evropi“, poslanik DF-a Javno Vučinić poručio je da premijer mora da ode.
„Sve njih je zajedno ulica donela i ona ih mora odneti“, rekao je Vučinić, navodeći da ne žele da žive u privatnoj državi. Pred građanima koji su ispred parlamenta pojavili bili su lideri DF-a, koji su pozdravljeni aplauzom, prenela je Radio Televizija Crne Gore. Ispred parlamenta su stigli lideri DF-a Andrija Mandić, Predrag Bulatović, Nebojša Medojević, Branko Radulović, Milan Knežević…
Na platou ispred parlamenta sve do ispunjenja zahteva „Drugi zahtev je potpuna implementacija izbornog zakonodavstva, elektronska identifikacija birača, prečišćen birački spisak, kontrola svih resursa i ravnopravan tretman na Javnom servisu“, rekao je Bulajić, navodeći da će na platou ispred parlamenta ostati do ispunjenja njihovih, kako kaže, legitimnih zahteva. On je ostale opozicione lidere pozvao da preispitaju svoju odluku o neučestvovanju na protestima koje organizuje DF. Predrag Bulatović (DF) poručio je da „potpuna sloboda počinje noćas“.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Da li je došao kraj za Mila Đukanovića: Počeli protesti opozicije u Podgorici! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash