Posetioci online : 117
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
planeta - 26.09.2015
VETERAN GERT POLI: Nemačka je u celosti okupirana od strane Amerike!

Čovek je otvorio dušu, i propričao o veoma poverljivim podacima, mada su to mnogi ipak znali, ali se to ipak nekako podrazumevalo. To što je Rusija svoj ratni plen ispustila ili bivši SSSR za bagatelni novac, to SAD sebi neće da dozvoli, pa je čak i Francuska koja je oslobodjena zahvaljujući Amerikancima na svoj način podredjena, normalno tu je i Japan pa Južna Koreja . . . Ali to su šire i specijalne teme koje nisu za javnost! AUSTRIJA – Gert Poli, veteran austrijske obaveštajne službe, izjavio je da je Nemačka, posle skandala u kojem je otkriveno da su Amerikanci u Nemačkoj prisluškivali kancelarku Angelu Merkel, ali i druge političare u Evropi, pokazala da je „okupirana zemlja“.
Poli tvrdi da je reakcija Nemačke bila takva da pokazuje veliku slabost Nemačke.
Pored iskrene ljutnje i gneva koju su pokazali nemački političari, nikakve konkretne promene u poziciji Nemačke naspram SAD nije bilo, kaže Poli.
On podseća da je špijuniranje Merkelove navodno prekinuto, ali da specijalni „antišpijunski“ sporazum koji je inicirala Nemačka nije potpisan.
Nemačka je okupirana zemlja, tvrdi austrijski obaveštajac i ističe da je jasno da je Nemačka u potpunoj zavisnosti od SAD, kao i da SAD nesmetano gradi pozicije kakve hoće u ovoj zemlji. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: VETERAN GERT POLI: Nemačka je u celosti okupirana od strane Amerike!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash