Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
exploziv - 16.10.2015
DEVOJKE OPREZNO: Hipnotizer je naveo devojku u TV emisiji da skine gaćice! (VIDEO)

Neobične ili neverovatne stvari se ne dešavaju svaki dan, ali u TV emisijama to je i te kako moguće. Hipnoterapeut je naveo mladu devojku usred šou emisije na jednom od popularnih TV kanala da zaigra prljavi ples a da zatim uz strahovito mešanje kukovima skine sopstvene gaćice . . .
Kada je devojka poslušala hipnotizera, koji je inače doktorirao hipnozu i pomoću nje leči mnoge bolesti od fobija, stahova i neuroza do još mnogih . . , i duboko se zagledala u njegove oči, ubrzo je upala u trans ili nesvesno takozvano dirigovano stanje pod tudjom voljom, u ovom slučaju hipnoterapeuta o kome govorimo, nije ni slutila šta će je zadesiti!
Počela je da se ponaša po naredbama samog hipnotizera. Odigrala je strastveni ples koji je sličio onom prljavom plesu iz poznatog filma, a zatim je stigla naredba kojoj ova lepotica uopšte nije mogla da se odupre, iako je sigurno pokušavala da je odbije, da skine gaćice ili tange, i da ih nabije na glavu autora ove hipnoze! Mnogi su hipnoterapeuti širom sveta zlouptrebljavali ovaj način suženja svesti, tako što su od pacijenata u transu tražili podatke gde imaju sakrivene pare! Da bi posle istim klijentima na terapiji obavezno eliminasli podatke da su uopšte i imali bilo kakve pare, a normalno zna se u čijem džepu je završavao taj novac. Normalno lepe devojke mogu postati i žrtve seksualnog čina a da to nikada ne saznaju, jer im ova vrsta ekstra sensa može izbrisati taj podatak iz memorije mozga, zato ženski svete oprezno! Pogledajte ovaj vide klip:
M.Dejanović
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: DEVOJKE OPREZNO: Hipnotizer je naveo devojku u TV emisiji da skine gaćice! (VIDEO)
Zvezdan 24.09.2020
Svaka cast hipnotizeru, mada mi sve ovo deluje kao uigrano, mozda gresim ali znam da svaki sou ima reziju iza scene kao sto se radi za svaki rijaliti od farme do parova!
Preporučujem (837) 483 Ne Preporučujem (354)
ODGOVOR NA KOMENTAR - REPLIKA
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash