Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 29.Feb.2020

sve što ste hteli da znate
smeh - 19.09.2015
Da li biste pomogli devojci da se popne kroz prozor? (VIDEO)

Mama nas je uvek učila kako treba da budemo džentlmeni i fini prema devojkama, ali sigurno nije mislila na ovo. U svakom slučaju, momci sa snimka su izgleda poslušali taj savet, i nisu se pokajali.
Kada su ugledali devojku kojoj je potrebna pomoć, odmah su priskočili. Ona je navodno zaboravila ključeve od stana, ali na svu sreću živi na visokom prizemlju. E sad, jedini problem je što ne može sama da se popne kroz prozor. Tu nastupaju vešte ruke ovih „supermena“, koje su bile nagrađene ni manje ni više nego obnaženom zadnjicom. Pa i nije im toliko loša nagrada za to što su se poneli kao pravi kavaljeri.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Da li biste pomogli devojci da se popne kroz prozor? (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash