Posetioci online : 115
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
razno - 16.09.2015
NAPRAVILI: Ovo je tajno Teslino oružje!? (VIDEO)

Na JuTjubu je osvanuo video klip koji nosi naslov „Nikola Tesla Russia Serbia – the strongest secret military weapon 2015-3015 in the universe“, odnosno, „Nikola Tesla Rusija Srbija – najsnažnije tajno vojno oružje 2015-3015 u svemiru“.
Jedan od mitova vezanih za Teslu jeste upravo taj da postoji nacrt o njegovom tajnom svemogućem oružju. Ovaj klip prikazuje uređaj koji najviše liči na neku vrstu solarnog panela i ima odlike naučno-fantastične estetike. Da li se autor klipa samo šali, želi bar na trenutak da pruži privid nečega što bi zaista bilo fenomenalno da je istina ili on stvarno zna nešto što najveći deo planete ne zna… Procenite sami!
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NAPRAVILI: Ovo je tajno Teslino oružje!? (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash