Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
zabava - 13.09.2015
Medenica: Kristjan da se pazi žena što mu guzama trljaju nos!

Jasmina Medenica, koja se do ušiju zaljubila u Kristijana Golubovića, ljubomorna je na klaberku Jelenu Krunić jer je na sve načine pokušala da zavede Golubovića tokom žurke. “U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći? On stalno govori da je oženjen, a ovamo dopušta da se ovako ponašaju pred njim. Nemoj da ti neka žena u gaćama seda za vrat”, žalila se Medenica Bojani Stamenov.
Podsetimo, Kristijan Golubović je oduševio žensku populaciju na imanju u Lisoviću. Za njegovu naklonost, iako je oženjen, bore se Jasmina, koja je priznala da je zaljubljena u najpoznatijeg srpskog osuđenika, i klaberka Jelena Krunić. Na žurki Jelena se toliko napila da je Kristijana uhvatila za međunožje, grizla ga i ujedala. Pogledajte to na video klipu ispod:
Jasmina je izgleda zaboravila i da se ona “valjala” sa Krstijanom i to na stolu.
Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Medenica: Kristjan da se pazi žena što mu guzama trljaju nos!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash