Posetioci online : 123
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 24.08.2015
DOKTOR BELE MAGIJE: ACA LUKAS I NJEGOVA PORODICA NA UDARU CRNE MAGIJE!

U razgovoru sa velikim profesionalcem kada su u pitanju oblasti iza Zone Sumraka, okultnih nauka, spirituizma, shvatili smo da neke stvari realno današnji svet ne poznaje dovoljno i da neobičnosti koje nisu svakodnevne nimalo nisu slučajne! Kada je estrada u pitanju mnogi krive novinare i medije što im se mešaju u privatnost, medjutim to može ponekada da ima i pozitivan efekat, samo ako se na vreme odreaguje! U pitanju je apsolutno svaki minut kada su ovakve stvari u pitanju . . . U razgovoru sa osobom koja je mnogo više od bilo kakvog parapsihologa mnoge stvari su nam postale jasnije. Dotakli smo malo i estradu kao i Lepu Brenu i njene učestale nezgode iza kojih se krio oderedjeni oblik crne magije i kletve koju je uradila jedna starija žena za veliki novac, normalno radilo se o narudžbini, a zatim smo došli i do Ace Lukasa.
Prvo je zatražio da ispričamo kompletno šta su objavljivali mediji o Aci u zadnje vreme. Krenuli smo redom Prvo - Aca je krenuo na nastup za Tivat, kada ga je presreo auto sa huliganima koji su počeli da ga provociraju i vredjaju! Kada su fizički nasrnuli na njega umešalo se Lukasovo obezbedjenje gde je došlo do izmene udaraca . . .
Potom su isti nasilnici Acu prijavili policiji uz lažni iskaz da je renomirani pevač prvi napao njih, pa su policajci priveli Lukasa na informativni razgovor, i sva sreća da je imao svedoke, inače bi završio u zatvoru, za dlaku se izvukao. Drugo - Odjednom su Aci počele da pristižu neke informacije u vezi supruge koje su pod velikim znakom pitanja i neproverene . . . Zatim njegova žena ide za Nemačku gde se provodi po diskotekama sa prijateljicama i prijateljima:
"Dok Lukas svakodnevno nastupa širom bivše Jugoslavije i radom skreće misli s privatnih problema koji su ga zadesili, Sonja se u Nemačkoj viđa s prijateljima. Ona je nedavno otputovala sa ćerkom Viktorijom, a vreme provodi obilazeći restorane, o čemu svedoče fotografije na kojima se vidi kako ispija vino. Društvo joj pravi bliska prijateljica, sa kojom razgovara o svojim problemima. Inače, još uvek zvanična gospođa Vuksanović je odmah nakon odluke o razvodu njenog braka spakovala kofere i otputovala u Diseldorf. Tamo je izašla u noćni provod s prijateljima, a bila je toliko raspoložena da je na sebi imala fudbalski dres."
Veoma je neobična izjava ovog poznatog muzičara: Sonju ću zauvek voleti, ali moram da se razvedem! Razvodimo se, ali sam siguran da i ona mene voli. Međutim, i pored tolike ljubavi nismo mogli da nađemo zajednički jezik zbog mog posla! Folker je priznao da prema još uvek zakonitoj ženi s kojom ima ćerku Viktoriju (4), gaji jaka osećanja. Međutim, ističe da i pored obostrane snažne ljubavi njih dvoje nisu mogli da nađu zajednički jezik zbog njegovih poslovnih obaveza. - Da, istina je da se razvodimo. Od svega što je dosad objavljeno u štampi, to je jedina istina. Znači, nisu u pitanju starlete, daleko bilo. Pa Sonja mene bar toliko poznaje da sigurno neće poverovati tim baljezganjima." Bez obzira na ove price naseg renomiranog muzičara i kralja folkoteka doktor bele magije je kazao: Sve je u redu što ovo priča Acko ali kao kada ga je zahvatio vreli talas droge portorož, znače on ako ovo pročita našta ja mislim; došlo je na veštacki način do izmene njegovih životnih faza, to nisu njegove prirodne smene nivoa faza života, ovde se radi o uticaju sa strane, tako da mene kao velikog profesionalca uopšte ne čudi što ovako priča . . . Neka na vreme potraži pomoć kod nekoga ko zaista ove opasne uticaje može da otkloni, neka to uradi zbog sebe i njegove porodice! Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: DOKTOR BELE MAGIJE: ACA LUKAS I NJEGOVA PORODICA NA UDARU CRNE MAGIJE!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash