Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 21.08.2015
Neverovatno: Daru pokrali usred Pariza!

Prema pisanju medija, popularnu pevačicu Daru Bubamaru opljačkali su pre nekoliko dana u Parizu! KO bi reko, ta nadaleko čuvena metropola koja odiše kulturom i umetnošću, da je prepuna lopova? Izgleda da čovek nikuda nemože biti miran i da stalno treba da bude na oprezu.
Pevačica Dara Bubamara je sa svojim suprugom Milanom Kesićem sedela u restoranu, kada je nepoznati muškarac uzeo njenu torbicu i pobegao u nepoznatom pravcu.
Ona je najpre prošetala sa mužem po gradu svetlosti nakon čega su njih dvoje seli u baštu jednog restorana u nameri da ručaju pri čemu je pevačica torbu stavila na sto. Ubrzo nakon toga pored njih je protrčao nepoznati muškarac i ukrao torbicu.
Mediji prenose da je pevačica počela da vrišti i da je njen suprug potrčao za lopovom međutim nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa i neke lične stvari.
- Ona je preživela veliki stres i nekoliko minuta nakon ove nemile situacije nije mogla da se smiri. Kako je uz nju bio suprug Milan,uspeo je da je oraspoloži . Kada se kasnije prisećala celog događaja, rekla mi je da joj se učinilo da ih neko prati dok su šetali, ali da nije obraćala pažnju na to, jer je mnogo ljudi na ulicama Pariza - kazao je izvor za medije. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Neverovatno: Daru pokrali usred Pariza!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash