Posetioci online : 114
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
zabava - 05.10.2015
PODSETIMO SE: Kako je Bora Drljača drljo pa nadrljo od svoje žene zbog mace! VIDEO!

Pravi vuk od pevača imao je nesvakidašnju priliku u karijeri da gleda nešto, sto nikog ne bi ostavilo hladnim, ali svi smo različiti, možda njemu treba nesto još žešće! Pevač je svo vreme, neobičan prizor, mirno posmatrao - gotovo ne pomerajući se, sigurno ste pogodili o kome se radi, u pitanju je niko drugi nego Bora Drljača. Možda se on u ovim situacijama drži jedne proverene pesme koja u refrenu glasi: "Čića drljo, pa nadrljo!"
Maca Diskrecija u rijalitiju „Parovi“ svakodnevno pleše polugola u vili i zavodi plesom sve redom. Uporno igra provokativno, posebno ispred starijih učesnika takmičenja.
Prljavi ples koji je izvodila ispred Bore Drljače raspametio bi svakog, ali se stari vuk nije dao. Posmatrao je sve vreme, mirno, gotovo se ne pomerajući. U jednom trenutku prišao je Marko Perović, podigao je Macu i otkrio mnogo više nego što je ona želela.
Ako nas sećanje ne vara, pevač je već ispipao starletine kako bi proverio da li su silikonske ili prave. Odmah posle toga je reagovala i Borina supruga koja je zapretila da će je razbucati ako priđe njegovom mužjaku. Podsetimo se čuvenog hita Bore Drljače, koji da li slučajno ili namerno odgovara ovoj tematici u kojoj se zadesio čuveni Bora. Poslušajte i pogledajte već nekada čuveni spot - Čiča drljo pa nadrljo:

CICA DRLJO - BORA! from Mitar on Vimeo.

M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: PODSETIMO SE: Kako je Bora Drljača drljo pa nadrljo od svoje žene zbog mace! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash