Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jul.2020

sve što ste hteli da znate
zabava - 16.10.2015
KAKO JE NEKADA BILO: Novak Djoković je došao u Beograd, a zatim se prošetao do pijace sa majkom! VIDEO!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je došao u Beograd, a jutros je, čim se odmorio od puta, otišao je sa majkom na pijacu na Banjici. Dan na Banjičkoj pijaci tekao je uobičajeno dok jedan od prodavaca nije zapazio našeg tenisera i viknuo "evo ga Nole". Onda je nastala prava frka jer su svi hteli da ga pozdrave i da se fotografišu sa njim.
Oduševljeni prodavci imali su samo reči hvale za Novaka.
- Ne verujemo koliko je pristojan i fin iako je poznata ličnost. Bio je voljan sa svima da porazgovara, zastao je na svaki štand gde su ga zvali i uz osmeh se družio sa građanima - rekla nam je Jelica koja radi na pijaci. Pogledajte video:
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: KAKO JE NEKADA BILO: Novak Djoković je došao u Beograd, a zatim se prošetao do pijace sa majkom! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash