Posetioci online : 113
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
stil - 04.07.2015

Ako svakodnevno budete pili ovaj sok, posle mesec i po dana osetićete rezultate - vaše telo će biti revitalizovano i podmlađeno, a ujedno ćete se rešiti i sedih vlasi.
Za pripremu zelenog soka, koji je hit u celom svetu, potrebne su raznovrsne trave koje možete pronaći na livadi ili trava mlade pšenice. Operite trave - maslačak, nanu i travu mlade pšenice, i ubacite ih u sokovnik, pa izmiksujte. Sok obavezno razredite s vodom (1:10 sok - voda).
Sok pijte ujutro na prazan želudac. Možete da mu dodate malo limuna, ali i zeleno povrće - brokoli, krastavac, peršunov list, list celera, spanać, kupus...
Ako svakodnevno budete pili ovaj sok, posle mesec i po dana osetićete rezultate - vaše telo će biti revitalizovano i podmlađeno, a ujedno ćete se rešiti i sedih vlasi. .
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash