Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 04.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 04.09.2015
Forbsova lista kaže da je najbogatiji Srbin...

Hrvatski biznismen Ivica Todorić, srpski Miodrag Kostić i slovenački Sandi Češko predvode ovogodišnju Forbsovu listu najbogatijih biznismena regiona. Bogatstvo Ivice Todorića procenjuje se na 735 miliona evra, Miodrag Kostić poseduje 520 miliona evra, dok je Sandi Češko na nivou od 460 miliona evra. Prvo mesto vlasnika Agrokora već se godinama ne odvodi u pitanj, a Kostić je s trona skinuo Miroslava Miškovića, vlasnika Delta Holdinga, čiji se prihodi smanjuju otkad sudstvo ispituje legalnost njegovog poslovanja. Od desetorice s najvećim prohodima, još su dvojica završila u pritvoru: Srđan Knežević i Petar Matijević. Prvi je vlasnik Knez Petrola, koji je nakon NIS-a najveća tvrtka u naftnom sektoru regije. Matijević je novi član kluba Top 10 u Srbiji, pre 20 godina vlasnik mesare, a sada jedan od najvećih zemljoposednika. Stanje u slovenačkom realnom sektoru lani se uvelike popravilo, a na listi najbogatijih prvi je i dalje Sandi Češko, vlasnik najveće TV prodaje u regiji. Drugi su supružnici Albin i Tatjana Doberšek (274 mil. evra), osnivači Engeneering Doberseka, uspešnog zbog inovacija i niza patenata, a treći je Joc Pečečnik (188 mil. evra), vlasnik Elektonček Groupa. U BiH je među vodećima opet Agrokor, a ključ njegova uspeha su, kako kaže potpredsednica Ljerka Puljić, direktne investicije. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Forbsova lista kaže da je najbogatiji Srbin...
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash