Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 29.05.2014
Džejn Fonda ugradila silikone?

Čuvena holivudska glumica Džejn Fonda iznenadila je svoje obožavatelje u trejleru za svoj novi film “Ovde te ostavljam”, gde se u jednoj od scena pojavljuje u vrlo provokativnom izdanju.
Fonda, koja u filmu igra suprugu koja iznenada postaje udovica, za potrebe snimanja je nosila kalup za grudi, te tako podstakla glasine da se podvrgnula korekciji grudi.
Međutim, ona je to demantovala, navodeći da će nosti kalup samo za rad na ovom filmu.
Džejn je dobitnica dva Oskara za najbolju glavnu ulogu, u filmovima "Detektiv Kult" i "Povratak kući", a pored uspešne glumačke karijere, poznata je i kao veliki dobrotvor. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Džejn Fonda ugradila silikone?
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash