Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
exploziv - 28.05.2014

Dragi roditelji, molim vas da podelite ovaj tekst!!! Pojavila se nova droga koju dileri dele po školama, doduše najviše u Nemačkoj, ali jako brzo doći će i do nas. Droga se zove Jagoda Kvik ili Jagoda Met. Miriše na jagode, a izgleda kao gumeni žele bombon. BEOGRAD - Jedan roditelj, koji je zabrinut za svoju decu, upozorava da se pojavila droga koja miriše na jagode i izgleda kao žele bombona.
„Dragi roditelji, molim vas da podelite ovaj tekst!!! Pojavila se nova droga koju dileri dele po školama, doduše najviše u Nemačkoj, ali jako brzo doći će i do nas.
Droga se zove Jagoda Kvik ili Jagoda Met. Miriše na jagode, a izgleda kao gumeni žele bombon. Dostupna je i u drugim ukusima, kao što su čokolada…", napisao je ovaj roditelj i zamolio da se taj status deli po Fejsbuku. On upozorava roditelje da budu oprezni i zaštite svoju djecu!!! "Upozorite svoju djecu da nikad od nikoga ne uzimaju bombone!!! Ta droga je Crystal Meth s okusom jagode i može ih ubiti…!!! Crystal Meth je definitivno jedan od najružnijih i najkraćih puteva do smrti…!!! Molimo Vas širite ovu vijest, tako da svi roditelji i deca budu na vrijeme upozoreni…!!!", stoji na kraju ove poruke. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash