Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 28.05.2014
U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu!

U Austriji su započeli radovi na konstrukciji koja će možda biti i najduži viseći pešački most na svetu. Most bi mogao privlačiti ljude željne avanturizma jer pruža mogućnost šetnje po ljuljajućoj konstrukciji na visini od 110 metara. Biće izgrađen u tirolskom Reutteu, a 403 metara dugačak most koštaće 1,8 miliona evra i povezaće ruševine velike srednjovekovne tvrđave Ehrenberg i ruševine utvrđenja Fort Claudia iz 17. veka. Nakon završetka izgradnje u oktobru Reutte će podneti zahtev za uvrštenje mosta u Ginisovu knjigu svetskih rekorda. Prelaz preko mosta naplaćivaće se između pet i osam evra. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash