Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 24.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
zabava - 24.05.2014
Spalite zastavu države koju ne volite!

Kada biste ovo uradili u stvarnosti išli biste u zatvor, zbog čega je tu sajt "Flagburningworld". Šta mislite, koja je država najomraženija? Zastave kojih svetskih država bi ljudi najradije zapalili? Ako ste ikada sebi postavili takvo pitanje sajt “flagburningworld” vam može pružiti odgovor. Doduše, ovde je u pitanju virtuelno spaljivanje.
Naime, na ovom sajtu je do sada, naravno onlajn, spaljeno oko 50 miliona zastava. Dovoljno je privući miša i kliknuti na zastavu bilo koje zemlje i ona će nestati u vatrenom plamenu.
Trenutno su u vođstvu Sjedinjene Američke Države, čiju su zastavu internet korisnici spalili oko 213.000 puta, ruska trobojka je spaljena oko 202.000 puta, a zastava Srbije oko 80.000 puta. Poseetite sajt Flagburningworld i uverite se i sami kako to funkcioniše. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Spalite zastavu države koju ne volite!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash