Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
Cilj nam je da se nasmejete i opustite . . .
Ovo je blog koji je osmišljen da vam izvuče svu negativnu energiju koju ste neosetno poprimili od medija i drugih svakodnevnica . . .
Da kompoziciju prošlosti koju vuče nepostojeći voz preselite na tračnicu koja ima odvod iz vašeg uma, da osetite kako vagon po vagon te prljavštine polako vas napušta . . .
Dobijate ogromno razlakšanje koje se postepeno uvećava jer konačno shvatate da su to samo podaci koji nepostojeee!
Nije lako to shvatiti, ali ovaj blog će vam to omogućiti, jer došao je dan vašeg umnog proleća! Približićemo Vam udaljene svetove, misterije, velike tajne koje odišu velom prošlosti, kao i predskazanja bliske i daleke budućnosti . . .
Uostalom pogledajte SPOT >>>
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash